Nieuws

Instructeur worden

Instructeur zeezeilen worden? Een nieuwe uitdaging voor Jachtschippers. Dat kan in eerste instantie voor het CWO maar later ook RYA. Als u zich aangesproken voelt  om les te geven bij De Zeezeilers van Marken en u wilt zich voor een aantal jaren nauw verbinden aan een groeiende zeezeilschool, dan is instructeursschap bij De Zeezeilers van Marken misschien iets voor u.

Zeilen bij Mallorca Ibiza

Aanbiedingen voor Mallorca Ibiza en Formentera. De laatste plekken in september. Fantastisch zeilen leren in een mooi gebied.

HISWA te water 29 aug t/m 3 sep

De Zeezeilers zijn aanwezig tijdens de Hiswa te water in Amsterdam. 29 augustus t/m  3 sep 2017, 10.00-18.

instructeurs gezocht

Instructeur zeezeilen worden? Een nieuwe uitdaging voor Jachtschippers. Dat kan in eerste instantie voor het CWO maar later ook RYA.   Als u zich aangesproken voelt  om les te geven bij De Zeezeilers van Marken en u wilt zich voor een aantal jaren nauw verbinden aan een groeiende zeezeilschool, dan is instructeursschap bij De Zeezeilers van Marken misschien iets voor u.

Technische bootman/vrouw gezocht

Technisch bootsman/vrouw   Niet meer actueel. Wij zijn op zoek naar een bootsman/vrouw die de technische zorg op zich neemt voor onze vijf kajuitzeiljachten. Heb je affiniteit en ben je handig met techniek aan boord en ben je eventueel ook zeezeiler/ster? Dan kan jij van je passie je werk maken bij De Zeezeilers van Marken.

hiswa te water 29 aug-3 sep

De Zeezeilers zijn aanwezig tijdens de Hiswa te water in Amsterdam. 29 augustus t/m  3 sep 2017, 10.00-18.

De Zeezeilschool bestaat vandaag 35 jaar

PERSBERICHT, 2016 Harlingen – De zeezeilschool ‘Zeezeilers van Marken’ bestaan 35 jaar. Deze eerste volledige zeezeilschool van Nederland, heeft sinds haar oprichting in 1981 de zeezeilerij en het ‘open water’ op een verantwoorde wijze dichter bij een grote groep Nederlanders gebracht. Ter gelegenheid hiervan houden ‘De Zeezeilers’ een mooie onderstaande jubileumactie.

Westwind nog 30 zm van de Azoren

De Westwind is inmiddels op de AIS te zien,  30 zm vanaf de Azoren Horta. Top

WestWind Goes Azoren. Blog 5

Blog 5: dag 11, Maandag 16 mei 2016 Positie: 37o06.956’ N 041o43.846’ W  GMT 1.

Potvissen gezien tijdens oversteek

Potvissen gezien tijdens de oversteek van St Maarten naar de Azoren. Lees het verslag van de bemanning in hun inmiddels 3e blog.   Lees meer
Getoond 1–10 van 331234