Nieuws

De Zeezeilers en Corona

Corona informatie voor deelnemers - update 26 juni 2021

Inmiddels zijn bijna alle maatregelen versoepeld "buitensporten" is toegestaan. Ook mogen we mensen op bezoek hebben> Toch beperken we de basis en gevorderden cursussen tot 5 deelnemers. Dat betekent dus een hoop persoonlijke aandacht. Om zeezeilen binnen de in Nederland geldende regels rondom corona mogelijk te maken is er door de Zeezeilers een protocol opgesteld. Dit protocol is met de gemeente Harlingen besproken en akkoord bevonden.

Instructeur worden bij de Zeezeilers?

Instructeur worden bij de Zeezeilers? Stuur ons een mail en kom langs voor een gesprek. Samen gaan we je mogelijkheden bespreken. Instructeur worden kan in eerste instantie voor het CWO maar later ook RYA. Als je je zich aangesproken voelt  om les te geven bij De Zeezeilers van Marken en je voor een aantal jaren nauw verbinden aan een groeiende Zeezeilschool, dan is instructeur zijn bij De Zeezeilers van Marken misschien iets voor jouw.  Lees meer

Caribean program 2020

De Westwind en haar Crew is donderdag 19dec veilig aangekomen op Martinique.
Lees het Blog van de Westwind en kom meer te weten over het reilen en zeilen aan boord. Ook zonnige voornemens? Boek Nu je zeilreis naar de Carieb.

Open dag 10 oktober Harlingen

Op Zaterdag 10 oktober 2021 is het weer Open dag bij de Zeezeilers in Harlingen. Kom kennismaken met onze zeilschool en ga mee voor een gratis proefles op het wad. lees meer over de Open dag.
Lees meer

Instructeur worden

Instructeur zeezeilen worden? Een nieuwe uitdaging voor Jachtschippers. Dat kan in eerste instantie voor het CWO maar later ook RYA. Als u zich aangesproken voelt  om les te geven bij De Zeezeilers van Marken en u wilt zich voor een aantal jaren nauw verbinden aan een groeiende zeezeilschool, dan is instructeursschap bij De Zeezeilers van Marken misschien iets voor u.  Lees meer