Nieuws

The Solent is het mekka van de Engelse Watersport

Nieuw en machtig mooi vaargebied voor onze Gevorderdencursussen, CWO II "tidal" en Dayskipper. Op de Solent waait het vrijwel altijd maar het eiland Wight beschermt tegen de invloeden van open zee. Naast de talrijke ankerplaatsen zijn er vele havens met een typerende klassieke uitstraling.

Zeilprogramma 2018

Bekijk hier de makkelijke printversie van het zeilplan 2018 
Alle cursussen in een notendop: Klik voor Printversie Lees meer

Ontdek de wereld leer zeilen Jan-Apr

Avontuurlijke  zeiltochten & expedities. 10 daagse trips Caribbean, Martinique, St Maarten, Heineken Regatta, Cuba, Bahamas en New York. Dit is het avontuur van je leven.

Instructeur worden

Instructeur zeezeilen worden? Een nieuwe uitdaging voor Jachtschippers. Dat kan in eerste instantie voor het CWO maar later ook RYA. Als u zich aangesproken voelt  om les te geven bij De Zeezeilers van Marken en u wilt zich voor een aantal jaren nauw verbinden aan een groeiende zeezeilschool, dan is instructeursschap bij De Zeezeilers van Marken misschien iets voor u.

Zeilen bij Mallorca Ibiza

Aanbiedingen voor Mallorca Ibiza en Formentera. De laatste plekken in september. Fantastisch zeilen leren in een mooi gebied.

HISWA te water 29 aug t/m 3 sep

De Zeezeilers zijn aanwezig tijdens de Hiswa te water in Amsterdam. 29 augustus t/m  3 sep 2017, 10.00-18.

instructeurs gezocht

Instructeur zeezeilen worden? Een nieuwe uitdaging voor Jachtschippers. Dat kan in eerste instantie voor het CWO maar later ook RYA.   Als u zich aangesproken voelt  om les te geven bij De Zeezeilers van Marken en u wilt zich voor een aantal jaren nauw verbinden aan een groeiende zeezeilschool, dan is instructeursschap bij De Zeezeilers van Marken misschien iets voor u.

Technische bootman/vrouw gezocht

Technisch bootsman/vrouw   Niet meer actueel. Wij zijn op zoek naar een bootsman/vrouw die de technische zorg op zich neemt voor onze vijf kajuitzeiljachten. Heb je affiniteit en ben je handig met techniek aan boord en ben je eventueel ook zeezeiler/ster? Dan kan jij van je passie je werk maken bij De Zeezeilers van Marken.

hiswa te water 29 aug-3 sep

De Zeezeilers zijn aanwezig tijdens de Hiswa te water in Amsterdam. 29 augustus t/m  3 sep 2017, 10.00-18.

De Zeezeilschool bestaat vandaag 35 jaar

PERSBERICHT, 2016 Harlingen – De zeezeilschool ‘Zeezeilers van Marken’ bestaan 35 jaar. Deze eerste volledige zeezeilschool van Nederland, heeft sinds haar oprichting in 1981 de zeezeilerij en het ‘open water’ op een verantwoorde wijze dichter bij een grote groep Nederlanders gebracht. Ter gelegenheid hiervan houden ‘De Zeezeilers’ een mooie onderstaande jubileumactie.
Getoond 1–10 van 361234