Nieuws

Gratis kaart voor Hiswa Rai Amsterdam

De komende week staan we ook op de Hiswa Rai Amsterdam van 8-12 maart.
We hebben beursaanbiedingen en het is een goed moment om De Zeezeilers nader te leren kennen. Bij te praten over zeezeilen of plannen te bespreken over zeiltrips die u met eigen boot wilt maken.

instructeurs gezocht

Instructeur zeezeilen worden? Een nieuwe uitdaging voor Jachtschippers. Dat kan in eerste instantie voor het CWO maar later ook RYA.   Als u zich aangesproken voelt  om les te geven bij De Zeezeilers van Marken en u wilt zich voor een aantal jaren nauw verbinden aan een groeiende zeezeilschool, dan is instructeursschap bij De Zeezeilers van Marken misschien iets voor u.

Technische bootman/vrouw gezocht

Technisch bootsman/vrouw   Niet meer actueel. Wij zijn op zoek naar een bootsman/vrouw die de technische zorg op zich neemt voor onze vijf kajuitzeiljachten. Heb je affiniteit en ben je handig met techniek aan boord en ben je eventueel ook zeezeiler/ster? Dan kan jij van je passie je werk maken bij De Zeezeilers van Marken.

hiswa te water 29 aug-3 sep

De Zeezeilers zijn aanwezig tijdens de Hiswa te water in Amsterdam. 29 augustus t/m  3 sep 2017, 10.00-18.

De Zeezeilschool bestaat vandaag 35 jaar

PERSBERICHT, 2016 Harlingen – De zeezeilschool ‘Zeezeilers van Marken’ bestaan 35 jaar. Deze eerste volledige zeezeilschool van Nederland, heeft sinds haar oprichting in 1981 de zeezeilerij en het ‘open water’ op een verantwoorde wijze dichter bij een grote groep Nederlanders gebracht. Ter gelegenheid hiervan houden ‘De Zeezeilers’ een mooie onderstaande jubileumactie.

Westwind nog 30 zm van de Azoren

De Westwind is inmiddels op de AIS te zien,  30 zm vanaf de Azoren Horta. Top

WestWind Goes Azoren. Blog 5

Blog 5: dag 11, Maandag 16 mei 2016 Positie: 37o06.956’ N 041o43.846’ W  GMT 1.

Potvissen gezien tijdens oversteek

Potvissen gezien tijdens de oversteek van St Maarten naar de Azoren. Lees het verslag van de bemanning in hun inmiddels 3e blog.   Lees meer

De WestWind terug Europa

St Maarten naar Horta, Azoren   Hieronder volgt het vertrek verslag: Geinterresseerd? Lees dan alle blogs in het logboek van de Westwind

Donderdag 5 mei 2016 Vandaag gaan we vertrekken.

De eerste keer zeilen

 

Mijn vrees voor water zou mij niet helpen. Toch was ik vastberaden om deze zomer met vrienden op zeilvakantie te gaan op de Middellandse Zee. Ik werd al zeeziek bij de gedachte, maar ik zou me er overheen zetten. Ik meldde me aan voor een cursus bij de kajuitjacht/zeezeilschool De Zeezeilers. Het werd mij aangeraden om te kiezen voor de instapcursus. Het gaf me een goed gevoel om met gelijkgestemden te zijn die evenveel ervaring hadden als ik.

Getoond 1–10 van 311234