Nieuws

Programma 2024

Het aanbod van 2024 bestaat onder meer uit de CWO en RYA zeil/navigatiecursussen Tevens theoriecursussen op de wal en de zeilreizen. Wil je een volledig overzicht van al onze cursussen: Klik hier voor de printversie van ons Vaarprogramma 2024 Bij de Zeezeilers brengen we al ruim 40 jaar gepassioneerde zeilers bijeen die met ons hun zeilkwaliteiten verbeteren, hun niveau certificeren en samen op avontuur gaan.

Cursussen in de Med

We verlengen het zeilseizoen met een hele reeks cursussen op de Middelandse Zee. Fantastisch zeilen leren in een mooi vaargebied. We oefenen onderdelen van CWO I en CWO II, Competent Crew of Dayskipper. Echt actief zeilen. Plus genieten van de cultuur.

OPEN DAG 6 April 2024

OPEN DAG 6 APRIL Geef je op voor een Gratis proefles met zeilen op het Wad 09.30 uur: Drie uur zeilen op het Wad
12.30 uur: Ruim Twee uur zeilen op het Wad
15:00 uur: Ruim Twee uur zeilen op het Wad Spreek met ons over de cursussen en avontuurlijke zeiltochten en de RYA, CWO certificeringen. Bekijk de kortingen die we deze dag voor je regelen Lees meer

Victoria

De Victoria is eind december aangekomen op Martinique in het Caribisch gebied. Waar ze aan haar tweede reeks zon zeilreizen begint onder de Zeezeilers vlag.
Heb je interesse om mee te gaan met een van de avontuurlijke zeilreizen? Meer informatie vind je op onze website, waar je ook de blogs van deelnemers kunt lezen. Lees de verhalen aan boord op: Lees meer

Active EastCoast Rivers

De Zeezeilers zijn bekend geworden om hun zeiltrainingen in de meest uiteenlopende en boeiende vaargebieden van West Europa. Denk bijvoorbeeld aan de East Coast Rivers, Bretagne Schotland en Noorwegen. Bijvoorbeeld "The EastCoast Rivers" is een fantastisch gebied voor 60 mile-passages en boeiende aanlopen langs de Engelse Oostkust. Elke reis is anders en we proberen ook telkens een nieuw haventje te ontdekken.Grote zeehavens zijn Great Yarmouth, Lowestoft, Harwich, Ramsgate en Dover.

Instructeur worden bij de Zeezeilers?

Instructeur worden bij de Zeezeilers? Stuur ons een mail en kom langs voor een gesprek. Samen gaan we je mogelijkheden bespreken. Instructeur worden kan in eerste instantie voor het CWO maar later ook RYA. Als je je zich aangesproken voelt  om les te geven bij De Zeezeilers van Marken en je voor een aantal jaren nauw verbinden aan een groeiende Zeezeilschool, dan is instructeur zijn bij De Zeezeilers van Marken misschien iets voor jou. Lees meer

Bretagne en Kanaaleilanden

Bij Bretagne wordt het grootste verval van Europa gemeten. In de hoek bij Granville en St.Malo kan dat oplopen tot ruim 10 meter. Daarmee staat dan ook een bijzonder sterke getijdenstroom. Voor ervaren zeezeilers bij uitstek geschikt voor het oefenen van kustnavigatie en stroomvensters.