Theoriedagen Zeezeilen

Wilt u hulp bij uw keuze?

 

"Theoretische kennis heeft voor ons het zeilplezier en de veiligheid vergroot"

Aanbod

Theoretische Kustnavigatie TKN

Theoretische Kustnavigatie (TKN) is bedoelt voor iedereen die een ambitie heeft om langs Europese Kusten te gaan varen. Met een Certificaat Theoretische Kustnavigatie toont u aan bekwaam te kunnen navigeren op zee in binnen en buitenland.

Lees meer...

Reisvoorbereidingsdag

Uw eerste tocht naar nieuw vaargebied? Deze theoriedag is een must als u een (eerste) Training met de Zeezeilers gaat maken. Maar ook voor zeilers die een nieuwe bestemming in hun reisplan opnemen.

Lees meer...

Meteorologie voor zeezeilers

Kennis van het weer is van belang voor de veiligheid aan boord.
De cursus wordt in één dag gegeven. Beginners of gevorderden.

Lees meer...

Dieselcursus

Kennis van de Diesel techniek geeft u een meer veilig gevoel als u vaker met een kajuitjacht vaart. Het is niet alleen droge techniek maar ook vol praktische tips om een probleem op te lossen of een inschatting te maken van een storing.

Lees meer...

RYA, First Aid, EHBO voor watersporters

Een ongeluk zit ook aan boord in een klein hoekje terwijl de dichtstbijzijnde haven en dus de hulp, zich maar liefst op een paar uur varen bevindt. In The RYA First Aid- cursus leert u wat u moet doen of juist niet moet doen in uiteenlopende situaties in geval van calamiteiten aan boord.

Lees meer...

Reisvoorbereiding Routering & Planning

De Reisvoorbereiding Routering en Planning geeft u een andere kijk op de routestrategie van een langere zeiltocht. Het is een van onze top cursussen met een hoogwaardig en boeiend programma.Voor veel mensen is een langere tocht een grotere stap, zeker als het weerbeeld wat complexer wordt. Met deze cursus brengen we structuur aan in de verschillende stappen. Maar ook wanneer we die toepassen.

Lees meer...

Werken met Radar en navigatie boordcomputer.

De radar geeft u in de eerste plaats informatie over scheepsbewegingen bij slecht zicht en is een aanvulling op de klassieke 'continue navigatie'.

Lees meer...

Boeken, software en materialen

Boeken en materialen los te bestellen voor uw theorie-cursus. De spullen liggen voor u klaar als u komt voor uw cursus.

Lees meer...