Theoriedagen Zeezeilen

Wilt u hulp bij uw keuze?

"Theoretische kennis heeft voor ons het zeilplezier en de veiligheid vergroot" - Alleta en Bart

Theoretische Kustnavigatie TKN

Theoretische Kustnavigatie (TKN) is bedoeld voor iedereen die een ambitie heeft om langs Europese Kusten te gaan varen. Leer en oefen de 100 manieren om jouw navigatie vaardigheden te verbeteren.

Lees meer...

Reisvoorbereidingsdag

Uw eerste tocht naar nieuw vaargebied? Deze theoriedag is een must als u een (eerste) Training met de Zeezeilers gaat maken. Maar ook voor zeilers die een nieuwe bestemming in hun reisplan opnemen.

Lees meer...

Meteorologie voor zeezeilers

Kennis van het weer is van belang voor de veiligheid aan boord. De cursussen wordt in één dag gegeven voor beginners of één dag voor gevorderden.

Lees meer...

Diesel techniek

Kennis van de Diesel techniek geeft je een meer veiliger gevoel als je vaker zelf met een kajuitjacht vaart. Deze cursus is niet alleen droge techniek maar ook vol praktische tips om kleine problemen zelf op te lossen of een inschatting te maken van een storing.

Lees meer...

RYA, First Aid, EHBO voor watersporters

Een ongeluk zit ook aan boord in een klein hoekje terwijl de dichtstbijzijnde haven en dus de hulp lang op zich laten wachten. The RYA First Aid- cursus leert u wat u moet doen of juist niet moet doen in uiteenlopende situaties in geval van calamiteiten aan boord. Een cursus speciaal voor watersporters en voorkomende gevallen op het water.

Lees meer...

Reisvoorbereiding Routering & Planning

De Reisvoorbereiding Routering en Planning geeft u een andere kijk op de routestrategie van een langere zeiltocht. Het gaat een stap verder dan de Reisvoorbereidingsdag.

Lees meer...

Werken met Radar en navigatie boordcomputer.

De radar geeft u in de eerste plaats informatie over scheepsbewegingen bij slecht zicht en is een aanvulling op de klassieke 'continue navigatie'.

Lees meer...

Boeken, software en materialen

Boeken en materialen los te bestellen voor uw theorie-cursus. De spullen liggen voor u klaar als u komt voor uw cursus.

Lees meer...

RYA Theory: Yachtmaster Ocean

The Yachtmaster Ocean is experienced and competent to skipper a yacht on passages of any length in all parts of the world.

Lees meer...

RYA online theory, Essential Navigation

However you decide to take the course, it offers a great introduction to navigation and safety awareness for new or inexperienced skippers and crew, and those wanting to refresh their skills.

Lees meer...

RYA online theory, Short Range Certificate

A course for anyone who owns a fixed or handheld marine VHF radio. A radio is an important piece of safety equipment on board and it is vital to understand the correct procedures.

Lees meer...

RYA online theory, Coastal Skipper/Yachtmaster Offshore

All online theory courses are delivered by Navathome, an RYA Recognised Training Centre specialising in online training. The Coastal Skipper / Yachtmaster Offshore Advanced theory training course is for more experienced skippers building on the Day Skipper course.

Lees meer...

RYA online theory, Professional Practices and Responsibilities

Professional Practices and Responsibilities. A compulsory online course for RYA Commercial Endorsement holders.

Lees meer...

RYA online theory Day Skipper

All online theory courses are delivered by Navathome, an RYA Recognised Training Centre specialising in online training. You can add

Lees meer...