Teambuilding

Actief zeilen met relaties:
In een voorbespreking bepalen wij de inhoud van de dag. Ervaar de sensatie aan boord van een echte zeezeiler. Breng de dag door met familie, vrienden, collega’s of zakenrelaties. Neem het roer, zet de zeilen, ontspan en geniet van de omgeving zoals de zee, wildlife en mooie eilanden. Meedoen met mag, maar hoeft niet en ervaring is niet nodig. U vaart met een ervaren en professionele bemanning die u begeleidt bij het zeilen.

Teambuilding of actief zeilen met een thema
In een voorbespreking bepalen wij de inhoud van de dag. In een dag komen alle natuurlijk rollen, sterke en zwakke punten van de aanwezigen naar voren.  Het schip is een mini-bedrijf waarin doelen stellen vanuit orientatie en overzicht, het plannen, organiseren van de teamleden en uitvoeren kunnen worden uitgemeten. Op het water kan niemand zich verschuilen, de taken worden zodanig verdeeld, dat er een helder beeld wordt gevormd van uw werknemers. De trainer zal vooraf een inschatting maken, in welke situatie hij de groep zal brengen. De oplossingen kunnen een op een herleid worden naar uw eigen bedrijf. De evaluatie is een laatste essentiële stap.

Er zijn meerdere mogelijk van zeilen:

  • Varierend van één dag uit en thuis, Twee dagen met een overnachting in een andere haven. Of meer.
  • Te beginnen met bijvoorbeeld een tocht naar een van de eilanden vanuit Harlingen. Vanuit Amsterdam over het IJ naar het IJsselmeer of vanuit IJmuiden even over volle zee.
  • Maar wat denkt u van een wedstrijd met twee of meer vergelijkbare schepen om de spirit te voelen. We stellen dan teams samen die het schip zelf zeilen. Elk schip heeft dan een schipper, instructeur of coach.

We kunnen daarvoor meerdere schepen inzetten maar in het oog springen de Centurions 41 ft (8 pers.)V44 PERFORMANCE, 44 ft (12 pers.)

Mail ons uw wensen of gedachten die we kunnen afstemmen.