Onze instructeurs

Wij hebben een groot team enthousiaste instructeurs die zijn opgeleid volgens CWO of RYA-norm.

  1. Ben je een ervaren zeiler en je wilt een volgende stap maken tot instructeur? Heb je minimaal 2 weken per jaar de tijd? We hebben daarvoor een interne instructeursopleiding en eventueel een instructeurs vooropleiding.
  2. Ben je een instructeur (of commercial endorsed YM Offshore) met professionele ambities en heb je minimaal 6 weken per jaar de tijd? Dan maken we graag kennis met je.

 

Onze instructeurs zijn voorbereid om deelnemers door de verschillende fasen van uw opleidingstraject te leiden. De Zeezeilers van Marken is een RYA en CWO erkende zeezeilschool. Wij nemen het voortouw als het gaat om vernieuwing en doen onderzoek naar instructie in nieuwe nautische ontwikkelingen in een ruime keuze aan vaargebieden en met speciale trainingen. De Zeezeilers zijn erin geslaagd een team van vaklieden om zich heen te verzamelen die weten waar ze mee bezig zijn.

We zijn een groeiende zeezeilschool. Dus ons team heeft geregeld instructeurs nodig. Vaak is het instructeur worden een volgende stap naar nog meer ervaring. We varen meerdaagse cursussen met mensen die willen leren zeilen met een kajuitjacht op zee. Er is daarbij een opbouw naar trainingen voor ervaren zeezeilers.

Pas je in een van deze rollen? Twijfel niet en neem direct contact op. Stuur ons jouw (zeil) CV. In een persoonlijk gesprek bespreken we de mogelijkheden.