Zeezeilcentrum Harlingen

Het Zeezeilcentrum in Harlingen is de uitvalsbasis voor de vaarcursussen, het boekingskantoor en de locatie voor theorieweekenden. Het pand is gebouwd aan het eind van de 17e eeuw en heeft een nautische historie. Het is een kantoor en opslagruimte geweest van de Friesche Admiraliteit.

Ontmoeting: 
Naast telefonisch overleg kunt u bij ons langs komen om in een persoonlijk gesprek uw zeilvaardigheid en ervaring in kaart te brengen en om samen met ons uw optimale opleiding te kiezen. Maak hiervoor telefonisch een afspraak. Ook bij de aanschaf van een nieuwe boot of voor de planning van nieuwe vaargebieden kunt u bij ons terecht.

 

Bijeenkomsten: 
Er zijn ruimtes beschikbaar voor werkgroepbijeenkomsten, vergaderingen of instructies. Het is niet voor niets dat zeezeilers, schippers, instructeurs maar ook anderen deze locatie kiezen voor hun bijeenkomsten en uitvalsbasis naar de Waddenzee. Voor eigen reisvoorbereiding of individuele acties is er werkruimte en toegang tot de kaarten en boeken van De Zeezeilers. Vraag ons naar de mogelijkheden!

kaartje Harlingen

De opstaphaven Harlingen, het startpunt van uw reis:

Bij vertrek en aankomst wordt de reis aan één van de grote tafels opgestart en afgesloten. Hier heeft u alles bij de hand om uw reis voortebereiden. Onze bibliotheek bevat alle almanakken, vaargidsen en cruising guides, naast zeekaarten en naslagwerken.

Let op; In geheel Harlingen is het betaald parkeren. U kunt parkeren bij verschillende parkeergarages of reis met OV.