Zeezeilers Adventures

Je kent het wel; de momenten dat je verder wilt, iets anders, iets nieuws, avontuurlijke zeilen.
Meer uitdaging, uit je comfortzone en je horizon verbreden. Soms gaat het niet zoals je wilt of loopt het met een sisser af. Dan denk je aan de volgende stap. Leuke zeiltochten onder deskundige begeleiding geven je zelfvertrouwen, vaardigheid en grip op de situatie. Dat brengt je nieuwe mogelijkheden en avontuur.
Wil je hulp bij jouw keuze?

Avontuurlijke Zeilreizen, Oceancrossing, Cariebean, Canarische eilanden, Azoren

Bijzondere Avontuurlijke zeiltochten op onze ronde Atlantische oceaan. Eilandhoppen en altijd wind om actief te zeilen: Gran Canaria, Ocean Crossing, Caribbean en de Azoren. Heerlijk zeilweer, uitdagend en grensverleggend.  Passagemaking masterclasses voor CWO of RYA. Deze zeilreizen worden met kleine groep eigen schippers gevaren op onze Nautor Swan 60, de "Victoria". Bekijk de Victoria

Lees meer...

Cursussen in de zon

We verlengen het Cursus/zeilseizoen voor de CWO en de RYA cursussen deze winter met "Westwind" in de middellandse zee. Met als vaargebied Spanje, Frankrijk en Italie & tussenliggende eilanden. Een prachtige vaargebieden met mooie ankerbaaien, schilderachtige landschappen en authentieke plaatsjes.

Lees meer...