Zeezeilers Adventures

Je kent het wel; de momenten dat je verder wilt, iets anders, iets nieuws.
Meer uitdaging, uit je comfortzone en je horizon verbreden. Soms gaat het niet zoals je wilt of loopt het met een sisser af. Dan denk je aan de volgende stap. Je wilt zelfvertrouwen, vaardigheid en grip op de situatie want dat brengt je nieuwe mogelijkheden en avontuur.
Wil je hulp bij jouw keuze?

Wedstrijd zeilen

Vaarprogramma Offshore Wedstrijdzeilen. Ervaar de kick van het zeilen "in the Groove" en het samenwerken in een team in een campagne RORC Fastnet, IJspegel wedstrijden, 24 uurs, CAM Race, Challangecup of de Heineken Regatta bij St Maarten?

Lees meer...

Caribische & Canarische zeilreizen

Avontuurlijke zeiltochten tijdens ons rondje Atlantische oceaan met Gran Canaria, Ocean Crossing Caribbean, Azoren, Bretagne. Heerlijk zeilweer, uitdagend en grensverleggend. Islandhoppen en altijd wind om actief te zeilen. De zee is warm genoeg voor een duik. Deze zeilreizen worden met een Nautor Swan 60, de Victoria, gevaren. Een luxe ruimer en sneller schip. Bekijk de Victoria.

Lees meer...

Cursussen in de zon

Programma van cursussen bij Portugal en Spanje of de Canarische eilanden in de Nederlandse wintermaanden november tot april.

Lees meer...