Zeezeilers Adventures

Je kent het wel; de momenten dat je verder wilt, iets anders, iets nieuws, avontuurlijke zeilen.
Meer uitdaging, uit je comfortzone en je horizon verbreden. Soms gaat het niet zoals je wilt of loopt het met een sisser af. Dan denk je aan de volgende stap. Leuke zeiltochten onder deskundige begeleiding geven je zelfvertrouwen, vaardigheid en grip op de situatie. Dat brengt je nieuwe mogelijkheden en avontuur.
Wil je hulp bij jouw keuze?

Avontuurlijke Zeilreizen Ierland, Schotland & Bretagne

Bijzondere zeiltochten in prachtige vaargebieden.
Verdiep jouw navigatie- en zeil-vaardigheden onder begeleiding van een professionele instructeur/schipper. Dit zijn echte "qualifying milebuilders" die er toe doen. Ontdek prachtige bestemmingen en magische ankerbaaien rond  Bretagne, Ierland, en Schotland.

Lees meer...

Avontuurlijke Zeilreizen, Oceancrossing, Caribbean, Canarische eilanden, Azoren

Bijzondere zeiltochten op ons 'rondje' Atlantische oceaan. Eilandhoppen gepaste instructie  en altijd wind om actief te zeilen. Heerlijk zeilweer, uitdagend en grensverleggend. We varen met de "Victoria", een Nautor Swan 60.
Bekijk de Victoria

Lees meer...

Cursussen in de Med

We verlengen het zeilseizoen met Basis en Gevorderden cursussen in de Middellandse zee. Spanje, Frankrijk en Italie en tussenliggende eilanden. Je maakt zeemijlen en je kan werken aan CWO of RYA certificaten. Dit is een prachtige vaargebieden met mooie ankerbaaien, schilderachtige landschappen en authentieke plaatsjes. We varen met de "Westwind"

Lees meer...