Jachtverhuur

U huurt ons zeiljacht uitgerust voor zeezeilen vanuit Harlingen voor een tocht op de Waddenzee of Amsterdam voor zeilen op het IJsselmeer of de volle zee. Maar ook op een van de trajecten met buitenlandse bestemmingen.
u kunt uw wensen met ons bespreken. In onze cursusplanning blijft er soms een schip vrij en indien we dit tijdig weten anticiperen we door een extra schip in te zetten.

Vanuit Harlingen of Amsterdam
U huurt het schip in de planning die de Centurions varen.

Met Buitenlandse bestemmingen.
U huurt het schip op een van de trajecten die De Zeezeilers sowieso varen. U kunt op een andere plek stoppen. De volgende bemanning neemt het schip van u over. Na een week zeilen stapt u af en rijdt  met een door ons georganiseerd huurbusje, met al uw spullen weer terug naar Nederland. U hoeft daarmee niet uw actieradius aan te spreken en zeilt u direct in het gebied.

Met dit concept kunt u bijvoorbeeld ook met uw eigen team uw persoonlijk leerprogramma opzetten.

Onze schepen hebben 5(7) of 8-10(12) slaapplaatsen. De prijzen kunnen variëren vanaf 2250 euro per 7 dgn voor een volledig uitgeruste jacht voor deze taak.  We verhuren in principe inclusief schipper of instructeur. Maar ook exclusief als er voldoende ervaring van de schipper en bemanning is. Bijvoorbeeld een ruime CWO III of vergelijkbaar.

Als u er tijdig bij bent zijn nog veel locaties en bestemmingen mogelijk. In oktober nadert de planning van het jaar daarna zijn voltooiing . U kunt daarover met ons contact opnemen om uw ideeën te delen.

Voor verhuur vanuit Monnickendam voor tochten op het IJsselmeer en het Wad bevelen we onze collega's Waterland Yachtcharter aan.