Basiscursus als startpakket Zeezeilen

Wilt u hulp bij uw keuze?

  • "Een echte basis om het varen met een zeiljacht te leren" - Peter
  • "Wat een geweldige cursus. Nu pas begrijp ik hoe ik zelf controle kan hebben over het schip. Ik heb nu overzicht wat er bij het zeilen van een 40 ft -er komt kijken. Het plezier in zeilen kwam vooral door de voorbereiding. Ik koos voor een cursus omdat ik deze zomer met gezin een jacht in Kroatië wil huren." - Pauline

Volledige Basiscursus

Eén effectieve 5 of 6 daagse cursus om volwaardig bemanningslid te worden. Een cursus voor de beginnende kajuitjachtzeiler die al kan zeilen op een open boot. Deze cursus leidt op tot niveau CWO I Jachtzeilen Tidal.

Lees meer...

Korte Basiscursus

Intensieve 2 tot 4 daagse cursus als opfriscursus of korte deelcursus voor de beginnende kajuitjachtzeiler die al kan zeilen op een open boot. Twee of drie kortere cursussen, deel A en B, zijn gelijk aan de Volledige Basiscursus.

Lees meer...

Instapcursus

Een 3 tot 5 daagse cursus voor als je nog geen zeilervaring hebt. Je leert het zeilen zelf, maar dan op een kajuitjacht. De instapcursus is dé voorbereiding voor onze Basiscursus. Of om als onervaren zeiler de eerste stap te zetten richting bemanningslid.

Lees meer...

RYA Competent Crew

This course is for beginners and those who would like to become active crew members rather than just passengers.

Lees meer...