Basiscursus als startpakket Zeezeilen

Wilt u hulp bij uw keuze?

"Als je twijfelt volg dan eerst een proefles"  Kennismakingsdag

 

Peter

"Wat een geweldige cursus. Nu pas begrijp ik hoe ik zelf controle kan hebben over het schip. Ik heb nu overzicht wat er bij het zeilen van een 40 ft -er komt kijken. Het plezier in zeilen kwam vooral door de voorbereiding. Ik koos voor een cursus omdat ik deze zomer met gezin een jacht in kroatie wil huren."

Aanbod

Volledige Basiscursus

Eén effectieve 5 of 6 daagse cursus om volwaardig bemanningslid te worden. Een cursus voor de beginnende kajuitjachtzeiler en u als al kunt zeilen op een open boot. Een cursus met een hoog rendement.  De beste voorbereiding voor zeilen op IJsselmeer, Wad en in flottielje of zelf huren op de Middellandse zee. (CWO JZ-I). Lees het zeilprogramma:

Lees meer...

Korte Basiscursus

Intensieve 2 tot 4 daagse cursus als opfriscursus of korte deelcursus. Een cursus voor de beginnende kajuitjachtzeiler en u als al kunt zeilen op een open boot. Twee of drie kortere cursussen deel A en B hebben hetzelfde resultaat als met de Volledige Basiscursus, CWO JZ-I. bekijk het zeilprogramma.

Lees meer...

Instapcursus

Een 3 tot 5 daagse cursus voor als u nog geen zeilervaring heeft. U leert het zeilen zelf. Maar dan op een kajuitjacht. U krijgt veel vertrouwen en zeilt al na enige dagen. Een goede voorbereiding op de Basiscursus. Bekijk het zeilprogramma.

Lees meer...

Cursus zoeken

Vind hieronder direct uw zeezeilcursus, training of een zeezeiltocht.

Selectie op datum

Van: Tot:

Direct op reisnummer zoeken

Reisnummer:

Nieuws

Gratis kaart voor Hiswa Rai Amsterdam

De komende week staan we ook op de Hiswa Rai Amsterdam van 8-12 maart.
We.. Lees meer »

instructeurs gezocht

Instructeur zeezeilen worden? Een nieuwe uitdaging voor Jachtschippers. Dat kan in eerste instantie voor het.. Lees meer »

Technische bootman/vrouw gezocht

Technisch bootsman/vrouw   Niet meer actueel. Wij zijn op zoek naar een bootsman/vrouw die de technische zorg op.. Lees meer »

hiswa te water 29 aug-3 sep

De Zeezeilers zijn aanwezig tijdens de Hiswa te water in Amsterdam. 29 augustus t/m  3 sep.. Lees meer »

De Zeezeilschool bestaat vandaag 35 jaar

PERSBERICHT, 2016 Harlingen – De zeezeilschool ‘Zeezeilers van... Lees meer »

Volg ons