Basiscursus als startpakket Zeezeilen

Wilt u hulp bij uw keuze?

"Een echte basis om het varen met een zeiljacht te leren".
Peter
"Wat een geweldige cursus. Nu pas begrijp ik hoe ik zelf controle kan hebben over het schip. Ik heb nu overzicht wat er bij het zeilen van een 40 ft -er komt kijken. Het plezier in zeilen kwam vooral door de voorbereiding. Ik koos voor een cursus omdat ik deze zomer met gezin een jacht in kroatie wil huren."
Pauline

Aanbod

Volledige Basiscursus

Eén effectieve 5 of 6 daagse cursus om volwaardig bemanningslid te worden, . Een cursus voor de beginnende kajuitjachtzeiler die al kan zeilen op een open boot, CWO-JaZ I. Bekijk hier data en prijzen:

Lees meer...

Korte Basiscursus

Intensieve 2 tot 4 daagse cursus als opfriscursus of korte deelcursus voor de beginnende kajuitjachtzeiler die al kan zeilen op een open boot. Twee of drie kortere cursussen, deel A en B, zijn gelijk aan de Volledige Basiscursus, CWO-JaZ I. Bekijk hier data en prijzen:

Lees meer...

Instapcursus

Een 3 tot 5 daagse cursus voor als u nog geen zeilervaring heeft. U leert het zeilen zelf. Maar dan op een kajuitjacht. U krijgt veel vertrouwen en zeilt al na enige dagen. Een goede voorbereiding op de Basiscursus.
Bekijk hier data en prijzen:

Lees meer...

RYA Competent Crew

This course is for beginners and those who would like to become active crew members rather than just passengers.

Lees meer...

Zeilen en droogvallen basis

Voor de eerste keer het Wad op. Zeilen en droogvallen voor mensen die niet eerder hebben drooggevallen of te weinig op het Wad hebben gezeild. Een scherp kajuitjacht kan echt droogvallen. Met een diepte van minimaal 70 cm wordt het Wad een stuk groter. Bekijk data en prijzen:

Lees meer...