Basiscursus als startpakket Zeezeilen

Wilt u hulp bij uw keuze?

  • "Een echte basis om het varen met een zeiljacht te leren" - Peter
  • "Wat een geweldige cursus. Nu pas begrijp ik hoe ik zelf controle kan hebben over het schip. Ik heb nu overzicht wat er bij het zeilen van een 40 ft -er komt kijken. Het plezier in zeilen kwam vooral door de voorbereiding. Ik koos voor een cursus omdat ik deze zomer met gezin een jacht in Kroatië wil huren." - Pauline

Volledige Basiscursus

Eén effectieve 5 of 6 daagse cursus om volwaardig bemanningslid te worden. Een cursus voor de beginnende kajuitjachtzeiler die al kan zeilen op een open boot. Niveau: CWO-JaZ I. Bekijk hier data en prijzen:

Lees meer...

Korte Basiscursus

Intensieve 2 tot 4 daagse cursus als opfriscursus of korte deelcursus voor de beginnende kajuitjachtzeiler die al kan zeilen op een open boot. Twee of drie kortere cursussen, deel A en B, zijn gelijk aan de Volledige Basiscursus, CWO-JaZ I. Bekijk hier data en prijzen:

Lees meer...

Instapcursus

Een 3 tot 5 daagse cursus voor als u nog geen zeilervaring heeft. U leert het zeilen zelf. Maar dan op een kajuitjacht. U krijgt veel vertrouwen en zeilt al na enige dagen. Een goede voorbereiding op de Basiscursus.
Bekijk hier data en prijzen:

Lees meer...

RYA Competent Crew

This course is for beginners and those who would like to become active crew members rather than just passengers.

Lees meer...