Kennismakingsdag

Breng in kaart waar u staat.

Wilt u weten wat uw niveau is met betrekking tot zeilen met een kajuitjacht, zeezeilen, uw zeilervaring of heeft u andere wensen, aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen. Wat komt er zoal kijken bij de verschillende mogelijkheden van zeezeilen, een zeezeilvakantie of een goede voorbereiding voor zeilen in de Middellandse zee?

Om die vragen te beantwoorden, organiseren we elk jaar meerdere introductiedagen om u geheel vrijblijvend hiermee kennis te laten maken. Een dergelijke kennismakingsdag is een proefles en niet te vergelijken met de opbouw en inhoud van een hele cursus. Vanuit Harlingen of Amsterdam varen we over respectievelijk het Wad of volle zee. Er is aandacht voor oefeningen en zeilrakken om ontspannen te genieten van het het zeilen. Maar daarnaast is er natuurlijk het doel om samen te kijken waar u staat qua kennis en ervaringsniveau. Handelingen die gedurende een informatiedag kunnen worden getest kunnen bestaan uit: een aanleg manoeuvre, zeiltrim en misschien enige vormen van navigatie en getijde gevoel. Achteraf bespreekt u met uw instructeur de mogelijkheden.

(Je krijgt €50 korting op een volledige vervolgcursus als je die boekt op grond van jouw ervaring met de kennismakingsdag. Dus een cursus die je boekt na de datum van de kennismakingsdag).

We vullen de data aan naar behoefte.
Dus neem contact op met ons als jouw dag er niet bijstaat. 

Geef u op voor een proefles