Kennismakingsdag

Breng in kaart waar je staat.

Wil je weten wat jouw niveau is in het zeilen met een kajuitjacht, zeezeilen, jouw zeilervaring of heb je andere wensen? Aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen. Wat komt kijken bij de verschillende mogelijkheden van zeezeilen, een zeezeilvakantie of een goede voorbereiding voor zeilen in de Middellandse zee?

We kunnen je telefonisch goed advies geven over welke cursus past bij jouw ervaring en ambities. Aan boord kunnen we meer!

Om wederzijds goed kennis te maken, organiseren we elk jaar meerdere introductiedagen zeilen. Een dergelijke kennismakingsdag is een proefles en geeft een idee hoe een cursus er uit ziet. Vanuit Harlingen of Amsterdam varen we op het Wad of IJsselmeer. Er is aandacht voor een aantal oefeningen en zeilrakken om ontspannen te genieten van het het zeilen. Maar daarnaast is er natuurlijk het doel om samen te kijken waar je staat qua kennis en ervaringsniveau. Handelingen die gedurende een informatiedag kunnen worden getest kunnen bestaan uit: een aanleg manoeuvre, zeiltrim en misschien enige vormen van navigatie en getijde gevoel. Achteraf bespreek je met de instructeur de mogelijkheden. Je proeft aan wie wij zijn, onze schepen, het vaargebied en manier van lesgeven.

We vullen de data aan naar behoefte.
Dus neem contact op met ons als jouw dag er niet bij staat! Geef je op voor een proefles

Ps Alleen als je serieus interesse hebt in de exclusieve adventure trips met de Victoria. Ga dan naar de adventure trips met de victoria voor een kennismaking