Kennismakingsdag

Kennismakingsdag

Breng in kaart waar je staat. Met een hele dag proefles krijg je al snel een goede indruk van het zeilen met een kajuitjacht.

Er is aandacht voor oefeningen en een langer rak zeilen om ontspannen te genieten, zeiltrim en navigatie. Achteraf bespreek je met de instructeur de mogelijkheden. Het doel is om samen te kijken waar je staat qua kennis en ervaring.
Vanuit Harlingen varen we over het Wad.
Vanuit Amsterdam bekijken we het weer en varen we naar IJsselmeer of IJmuiden over volle zee.
Jou ervaring en wensen zijn het uitgangspunt bij het kiezen van de juiste zeilcursus of zeiltocht. Uiteindelijk gaat het natuurlijk ook over plezier hebben in het zeezeilen. We geven uitleg over de RYA en CWO certificering. Certificering is niet noodzakelijk maar dat geeft een indicatie van waar je staat. Deze kennismaking is een proefles en introductie, niet te vergelijken met de opbouw en inhoud van een hele cursus. We vullen de data aan naar behoefte.

De prijs is voor een hele dag is € 175,-
(Je krijgt €50 korting op een volledige vervolgcursus als je die boekt op grond van jouw ervaring met deze kennismakingsdag. Dus een cursus die je boekt na de datum van de kennismakingsdag).


reis: 23321 Kennismakingsdag

Zon 02 Apr 09:00 - Zon 02 Apr 17:00
Harlingen tot Harlingen
Lees meer

€ 185.00


reis: 23140 Kennismakingsdag

Zat 10 Jun 09:30 - Zat 10 Jun 16:30
Harlingen tot Harlingen
Lees meer

€ 195.00