Opstaphaven Amsterdam Marina

Amsterdam Marina is onze opstaphaven vanuit Amsterdam. We varen cursussen ook vanuit Amsterdam. In de planning kunt u zien welke cursussen dat zijn. Amsterdam Marina, Werfkade 4 1033 RA Amsterdam Noord.

Voor de cursussen:

De schepen liggen vooraan de G of J steiger. Uw instructeur weet welk schip.Tenzij er tegenbericht is verzamelt u in het weekend bij het café Loetje aan de kop van de haven. De schepen worden misschien nog klaargemaakt.Op andere momenten voor het hek bij de rode stip! Het hek is gesloten met een code. U wordt verwacht door de instructeur. Deze kunt u eventueel bellen. Na kennismaking is er ruimte voor boodschappen en daarna kunnen de tassen aan boord.

Openbaar vervoer tot het centraal station en neem dan vanaf de achterkant van het station de veerboot naar de NDSM-werf. Het is dan nog een kleine 10 minuten lopen. Met de auto: U toetst in op uw Tom Tom de MT lincolnweg en rij vervolgens door naar het water(IJ) U kunt uw bagage voor het hek uitladen. Rode stip.  Bij de marina zelf is momenteel betaald parkeren. Maar u kunt met de instructeur overleggen voor zones gratis parkeren. Zie ook kaartje