Cursussen voor Gevorderden

Wilt u hulp bij uw keuze?

"Op welk niveau sta ik?" Kennismakingsdag

 

Marijke

"Heerlijk uitwaaien en me "zeezeiler" voelen. Door de zeilen goed te trimmen schoten we door onze eerste nachttocht. Als wachtleider leerde ik eerst de koersen uit te zetten  en ook snachts met al die lichten de navigatie bij te houden. Met de instructeur hadden we een prima balans van intensief zeilen en genieten van de natuur."

Aanbod

Volledige Gevorderdencursus

Eén effectieve cursus van 5 tot 7 dagen om zelfstandig dagschipper "tidal" te worden. CWO JaZ-II "tidal". Een cursus voor als je ervaring hebt. Veel vaarplezier samen met andere enthousiaste zeilers. Bekijk data en prijzen:

Lees meer...

Korte Gevorderdencursus

Intensieve cursus van 2 tot 5 dagen als opfriscursus of korte deelcursus. Voor als u al redelijk wat ervaring heeft met kajuitjachten. Praktijklessen voor CWO JaZ-II "tidal". Bekijk data en prijzen:

Lees meer...

Havenmanoeuvres op de motor

Een cursus van 1 of 2 dagen om in alle vertrouwen met een kajuitjacht op de motor te varen. Intensief oefenen in haven, box en sluis. Bekijk hier de data en prijzen:

Lees meer...

RYA Dayskipper

A Dayskipper course for aspiring skippers with some yachting experience and basic navigation and sailing skills. A course completion with the training of hundreds of skills.

Lees meer...

Zeilen en droogvallen gevorderden

Voor de tweede keer het Wad op. Zeilen en droogvallen op het Wad. Een gevorderdencursus met een scherp kajuitjacht die kan droogvallen. Met een diepte van minimaal 70 cm wordt het Wad een stuk groter. Bekijk data en prijzen:

Lees meer...