Cursussen voor Gevorderden

"Heerlijk uitwaaien en me "zeezeiler" voelen. Door de zeilen goed te trimmen schoten we door onze eerste nachttocht. Als wachtleider leerde ik eerst de koersen uit te zetten  en ook snachts met al die lichten de navigatie bij te houden. Met de instructeur hadden we een prima balans van intensief zeilen en genieten van de natuur."- Marijke

Volledige Gevorderdencursus

Eén effectieve cursus van 5 tot 7 dagen om zelfstandig dagschipper "tidal" te worden als je al ervaring hebt. Veel vaarplezier samen met andere enthousiaste zeilers. Niveau: CWO JaZ-II "tidal"

Lees meer...

Korte Gevorderdencursus

Intensieve cursus van 2 tot 5 dagen als opfriscursus of korte deelcursus. Voor als u al redelijk wat ervaring heeft met kajuitjachten. Praktijklessen voor CWO JaZ-II "tidal"

Lees meer...

Havenmanoeuvres op de motor

Een cursus van 1 of 2 dagen om in alle vertrouwen met een kajuitjacht op de motor te varen. Intensief oefenen in haven, box en sluis. Met maximaal 4 deelnemers vanuit Harlingen of Amsterdam.

Lees meer...

RYA Day Skipper

A RYA Day Skipper course for aspiring skippers with some yachting experience and basic navigation and sailing skills. A course completion with the training of hundreds of skills.

Lees meer...

Cursus zeilen & droogvallen

Een gevorderdencursus met een scherp kajuitjacht dat kan droogvallen. Met een diepte van minimaal 90cm wordt het Wad een stuk groter.

Lees meer...

Verhuur Richel - Jeanneau 319

Actief Zeilen met vrienden of gezin en nu niet kiezen voor een haven maar droogvallen. :-) Het Wad tot aan Denemarken wordt nu heel snel bereikbaar vanuit Harlingen.

De Jeanneau Sun Odyssey 319 is een zeiljacht dat kan droogvallen op het Wad en beschikt over een grootzeil, een rolfok en Code-Zero om ook bij minder wind lekker te zeilen. De thuishaven is Harlingen. Dus je bent snel op het Wad. "Blad Zeilen maart 2023 schreef erover". Zeilen komt in een nieuwe dimensie.

Lees meer...