Instructeur zeezeilen worden

Instructeur zeezeilen worden

Wij hebben een groot team enthousiaste instructeurs die zijn opgeleid volgens CWO of RYA-norm. We hebben een range van vrijwillige instructeurs tot full time instructeurs

  1. Ben je een ervaren zeiler en je wilt een volgende stap maken in jouw ervaring en heb je minimaal 2 weken per jaar de tijd?
  2. Ben je een instructeur met professionele ambities en heb je minimaal 6-10 weken per jaar de tijd om les te geven en te varen als semi professioneel instructeur.
  3. Wij zoeken per direct een full time professionele instructeur die ons team kan versterken. Het cursusaanbod is voor zowel CWO of RYA.
  4. Ben je al instructeur en je wilt de switch maken?

Ben jij sociaal, heb je stevige zeezeil-ervaring en didactische vaardigheden? Solliciteer direct met een zeil cv. We bieden je eventueel een interne opleiding.

Onze instructeurs zijn voorbereid om deelnemers door de verschillende fasen van uw opleidingstraject te leiden. De Zeezeilers van Marken is een RYA en CWO erkende zeezeilschool. Wij nemen het voortouw als het gaat om vernieuwing en doen onderzoek naar instructie in nieuwe nautische ontwikkelingen in een ruime keuze aan vaargebieden en met speciale trainingen. De Zeezeilers zijn erin geslaagd een team van vaklieden om zich heen te verzamelen die weten waar ze mee bezig zijn.

We zijn een groeiende zeezeilschool. Dus ons team heeft geregeld instructeurs nodig. Vaak is het instructeur worden een volgende stap naar nog meer ervaring en misschien wel jouw carrière. We varen weekend en weekcursussen met mensen die willen leren zeilen met een kajuitjacht op zee.
Er is daarbij een opbouw naar trainingen voor ervaren zeezeilers.

Pas je in een van deze rollen? Voor de fulltime instructeur wordt ook van je verwacht dat technische kennis hebt. Twijfel niet en neem direct contact op.

Stuur ons jouw CV. In een persoonlijk gesprek bespreken we dan jouw mogelijkheden.


reis: 24193 Instructeurstraining

Zon 24 Nov 17:00 - Zon 01 Dec 16:00
Harlingen tot Harlingen
Lees meer

€ 0.00