Zeilen Caribbean, oceaan oversteek, Azoren

Zeilen in het Caribisch gebied, Azoren of een oceaan oversteek.
Er komt een moment dat u denkt aan een oceaanoversteek of bijvoorbeeld het verkennen van exotische kusten. Misschien wilt u wel over enige tijd met uw eigen schip een langere zeiltocht maken. Zeilen in Carieb is de balans tussen uw actieve zeilvakantie, leuke zeilers te ontmoeten en het aanleren van vaardigheden. We vertrekken september 2018 met een eigen boot naar de Carieb. U volgt reizen en cursussen in de visie van De Zeezeilers. Deze reizen worden gevaren door instructeurs die jarenlang bij De Zeezeilers varen.We zullen actief en veel zeilen. Zeilervaring is niet altijd noodzakelijk. Maar als je die hebt kan je dat tenvolle toepassen met navigatie, zeiltrim en misschien wel als Coschipper.
Bekijk of boek hier de caribbean zeiltrips voor 2018 -2019 

Fotoimpressies achtereenvolgens van zeilreizen 2018 bij Martinique, St Maarten, Bahammas, Cuba, Azoren, Gran Canaria

  

 


 
  

Zeilen Caribbean - actief zeilen en les
We zullen actief zeilen van eiland naar eiland en gaandeweg oefenen we zeilhandelingen, het wachtlopen, positie bepalen en sturen op oceaangolven. Eventueel onder een nachtelijk sterrenhemel varen :-). Uiteraard als u meer ervaring heeft, zult u een actieve rol spelen in de passage planning. We houden uw mijlen bij voor het CWO of RYA.

U wordt actief betrokken bij het varen van het schip. We oefenen in het begin zeilhandelingen. Onderweg besteden ook aandacht aan de zeiltrim etc.. Als u meer ervaring heeft wordt u meer betrokken bij alle elementen van reisvoorbereiding, passageplanning, navigatie, formaliteiten en natuurlijk het zeilen. Maar het karakter van de lessen is niet zoals een cursus die u bij De Zeezeilers gewend bent te varen. Het is wat relaxter dan een cursus in Nederland. We hebben met de prijs wel rekening gehouden met vliegprijzen.

De omstandigheden zijn er perfect: een constante passaatwind, heerlijke zon en azuurblauwe zee waar u wordt omringd door tropische vissen, dolfijnen, witte zandstranden met wuivende palmen en prachtige koraalriffen. Het summum van actief relaxen in tropische sferen en spectaculaire zonsondergang en opgang. We zullen zeker ook de intieme baaien vinden, met de bijboot de wal op gaan om de Caribische sferen in al haar schoonheid te ervaren. Elke ochtend een vers ontbijt en 's avonds maken we de keuze voor eten aan boord, leuk restaurant of BBQ op het strand.

Neemt u contact met ons op zodat we in een gesprek een plan op maat kunnen maken. Bekijk het complete overzicht reizen en cursussen die we voor u klaar hebben staan.

Overzicht cursussen bij de Canarische eilanden, de oversteek of een Caribisch avontuur.