Uw juiste cursus zeezeilen kiezen

Beste Zeiler,

Met uw kennis, ervaring en wensen als uitgangspunt kunt u een zeezeilcursus kiezen of samen met ons uw ideale plan opstellen.

Het kiezen van de juiste reis vraagt om een zorgvuldige afstemming, daarin begeleiden wij u graag en zorgen wij ervoor dat u met uw ervaring instroomt op het juiste niveau qua zeezeilcursus.

We kennen een opbouw in het cursusniveau. Elke cursus staat op zichzelf maar is tevens de voorbereiding voor een vervolgcursus.

Certificaten halen hoeft niet uw doel te zijn. U zult veel plezier beleven aan het veilig zeilen met een kajuitjacht op zee.

De instructeur is uw coach en speelt tijdens de training in op uw ervaring. Bij voldoende ervaring is het mogelijk een examen te doen voor CWO III of IV "zeezeilen". U laat dan zien wat u kunt.

Wij staan u graag te woord met de juiste keuze voor een zeiltocht die past bij uw wensen en ervaring. Ook als u nog niet eerder iets met een CWO of RYA niveau heeft gedaan.

Naam
Email
Telefoonnummer
Bericht

Cursus zoeken

Vind hieronder direct uw zeezeilcursus, training of een zeezeiltocht.

Selectie op datum

Van: Tot:

Direct op reisnummer zoeken

Reisnummer:

Nieuws

Gratis kaart voor Hiswa Rai Amsterdam

De komende week staan we ook op de Hiswa Rai Amsterdam van 8-12 maart.
We.. Lees meer »

instructeurs gezocht

Instructeur zeezeilen worden? Een nieuwe uitdaging voor Jachtschippers. Dat kan in eerste instantie voor het.. Lees meer »

Technische bootman/vrouw gezocht

Technisch bootsman/vrouw   Niet meer actueel. Wij zijn op zoek naar een bootsman/vrouw die de technische zorg op.. Lees meer »

hiswa te water 29 aug-3 sep

De Zeezeilers zijn aanwezig tijdens de Hiswa te water in Amsterdam. 29 augustus t/m  3 sep.. Lees meer »

De Zeezeilschool bestaat vandaag 35 jaar

PERSBERICHT, 2016 Harlingen – De zeezeilschool ‘Zeezeilers van... Lees meer »

Volg ons