opleidingstraject zero to hero

In een arrangement of volledige opleiding volgt u meerdere reizen, cursussen, masterclasses en trainingen. Waarbij u gericht werkt aan uw Jachtschippers of instructeurs-niveau. De prijs voor het geheel zal daarbij gunstig zijn. -/- 10, 15, 20%

 


 

 

Een professionele opleiding zeezeilen 
voor instructeurs of als u zelf met gasten wilt varen.
U stelt samen met de opleider of mentor een pakket reizen samen uit ons cursusaanbod. Bestaande uit een mix van opleiding en een opbouw van cursussen om de technieken eigen te maken, ervaringstochten of gerichte trainingen theorie en avontuur.Uw ervaring is het uitgangspunt voor waar u instroomt. Door met modules te werken kunt u eventueel de samenstelling bijstellen. Het varen kan over een langere termijn worden uitgesmeerd.

 

 

Als u vaker wilt zeezeilen op een goed niveau en met enthousiaste zeezeilers en het werken aan het niveau hoeft hier niet altijd voorop te staan, dan is een arrangement van meer reizen iets voor u.

 

Inmiddels kozen al meer mensen een gunstige prijs en de mooiste reizen. Zie de voorbeelden hieronder. U stelt eventueel, samen met ons uw pakket samen. U doet net als elke opvarende mee in het wachtschema. We kijken eerst naar de technieken die nodig zijn en verkregen kunnen worden en vervolgens naar het toepassen daarvan in de zeer gevarieerde vaargebieden. Het behalen van niveau aftekening hoeft niet op de voorgrond te staan.

 

Cursus zoeken

Vind hieronder direct uw zeezeilcursus, training of een zeezeiltocht.

Selectie op datum

Van: Tot:

Direct op reisnummer zoeken

Reisnummer:

Nieuws

Gratis kaart voor Hiswa Rai Amsterdam

De komende week staan we ook op de Hiswa Rai Amsterdam van 8-12 maart.
We.. Lees meer »

instructeurs gezocht

Instructeur zeezeilen worden? Een nieuwe uitdaging voor Jachtschippers. Dat kan in eerste instantie voor het.. Lees meer »

Technische bootman/vrouw gezocht

Technisch bootsman/vrouw   Niet meer actueel. Wij zijn op zoek naar een bootsman/vrouw die de technische zorg op.. Lees meer »

hiswa te water 29 aug-3 sep

De Zeezeilers zijn aanwezig tijdens de Hiswa te water in Amsterdam. 29 augustus t/m  3 sep.. Lees meer »

De Zeezeilschool bestaat vandaag 35 jaar

PERSBERICHT, 2016 Harlingen – De zeezeilschool ‘Zeezeilers van... Lees meer »

Volg ons