opleidingstraject zero to hero

In een arrangement of volledige opleiding volgt u meerdere reizen, cursussen, masterclasses en trainingen. Waarbij u gericht werkt aan uw Jachtschippers of instructeurs-niveau. De prijs voor het geheel zal daarbij gunstig zijn.

  • Professionele doeleinden.
  • Een fijne manier met zeezeilen bezig te zijn.

Een professionele opleiding zeezeilen 
voor instructeurs of als u zelf met gasten wilt varen.
U stelt samen met de opleider of mentor een pakket reizen samen uit ons cursusaanbod. Bestaande uit een mix van opleiding en een opbouw van cursussen om de technieken eigen te maken, ervaringstochten of gerichte trainingen theorie en avontuur.Uw ervaring is het uitgangspunt voor waar u instroomt. Door met modules te werken kunt u eventueel de samenstelling bijstellen. Het varen kan over een langere termijn worden uitgesmeerd.

Als u vaker wilt zeezeilen op een goed niveau en met enthousiaste zeezeilers en het werken aan het niveau hoeft hier niet altijd voorop te staan, dan is een arrangement van meer reizen iets voor u. Inmiddels kozen al meer mensen een gunstige prijs en de mooiste reizen. Zie de voorbeelden hieronder. U stelt eventueel, samen met ons uw pakket samen. U doet net als elke opvarende mee in het wachtschema. We kijken eerst naar de technieken die nodig zijn en verkregen kunnen worden en vervolgens naar het toepassen daarvan in de zeer gevarieerde vaargebieden. Het behalen van niveau aftekening hoeft niet op de voorgrond te staan.