Ontdek de wereld leer zeilen Jan-Apr

Avontuurlijke  zeiltochten & expedities. 10 daagse trips Caribbean, Martinique, St Maarten, Heineken Regatta, Cuba, Bahamas en New York. Dit is het avontuur van je leven.

Impressies van de diverse routes

10 daagse expedities naar de mooiste zeilgebieden, geniet van de zon en wind. In de periode vanaf eind januari tot april 2018. Er zijn verschillende soorten en verschillende niveaus. Bekijk het overzicht en of er een bijzit die je aanspreekt. We kunnen je helpen met je keuze. Expeditietocht naar Bermuda en ontrafel mysteries. Zeilinstructie, Navigatie, soms wachtlopen. Tochten voor verschillende niveaus. Meer ervaren zeilers doen de reisplanning net als een coschipper dat zou doen. Deze zeemijlen tellen mee voor RYA en CWO. Sommige tochten besteden we ook aandacht aan astronavigatie. Daarmee wordt het een Yachtmaster Ocean Qualifying Passage.

Breng jouw zeilen naar een hoger niveau door te ontdekken. Deze tochten betekenden voor velen begin van zeilen en het ontdekken van nieuwe gebieden. Er is een keuze tussen avontuurlijke vakantiezeilen met instructie. Mijlenmakers in combinatie met gunstige winden en zon. Expedities met bijzondere opdrachten op duurzaamheid, Bermuda driehoek, astronavigatie en reisplanning.

Bekijk het overzicht  Caribbean tot NewYork