De Zeezeilschool bestaat vandaag 35 jaar

PERSBERICHT, 2016

Harlingen – De zeezeilschool ‘Zeezeilers van Marken’ bestaan 35 jaar.

Deze eerste volledige zeezeilschool van Nederland, heeft sinds haar oprichting in 1981 de zeezeilerij en het ‘open water’ op een verantwoorde wijze dichter bij een grote groep Nederlanders gebracht. Ter gelegenheid hiervan houden ‘De Zeezeilers’ een mooie onderstaande jubileumactie.

 

Zeezeilen spreekt tot de verbeelding van een nog steeds groeiende groep mensen: vakantie, wind en water voelen, vrijheid en grenzen verleggen. Tegelijkertijd samen iets doen en beleven. Inmiddels maken honderden mensen elk jaar kennis met de diversiteit van het zeezeilen en de nautische uitdagingen. Want het aanbod van ‘De Zeezeilers’ is met de tijd meegegroeid.

 

Niet alleen zeilreizen in het teken van een serieuze opleiding met de bijbehorende kennisoverdracht.

Maar ook zeilreizen in de vakantiesfeer, waarin de deelnemers zelf beslissen in hoeverre ze zich alleen willen ontspannen of ook nieuwe zeilkennis willen vergaren. ‘De Zeezeilers’ bieden zeilexpedities gericht op ‘once in a lifetime’ belevenis zoals oceaanoversteken, als teamlid meedoen aan de RORC Fastnet Race of cruisen in het Caribisch gebied.

 

‘De Zeezeilers’ zijn werkelijk van ‘alle cursussen en zeeën thuis’. Van een basiscursus kajuitjachtzeilen tot masterclasses zeezeilen. Zeiltochten naar de mooiste vaargebieden van West Europa bij Ierland, Schotland en Bretagne. Net zo goed op de Wadden als in de Carieb. Het maakt niet uit, onze schippers kennen hun vaargebieden als hun broekzak.

 

Ter gelegenheid van ons 35-jarig bestaan, willen we al deze mogelijkheden nog eens extra in het zonnetje zetten met de volgende aanbieding.
Vanaf nu tot en met 19 juni heeft u 5% korting op alle reizen die u boekt. Dit is niet zo als er al korting is.
De korting kunt u zelf afronden en aftrekken van het gevraagde cursusgeld.