Zeezeilcentrum Harlingen

Het Zeezeilcentrum in Harlingen is de uitvalsbasis voor de vaarcursussen, het boekingskantoor en de locatie voor theorieweekenden. Het pand is gebouwd aan het eind van de 17e eeuw en heeft een nautische historie. Het is een kantoor en opslagruimte geweest van de Friesche Admiraliteit.

 

Ontmoeting: 
Naast telefonisch overleg kunt u bij ons langs komen om in een persoonlijk gesprek uw zeilvaardigheid en ervaring in kaart te brengen en om samen met ons uw optimale opleiding te kiezen. Maak hiervoor telefonisch een afspraak. Ook bij de aanschaf van een nieuwe boot of voor de planning van nieuwe vaargebieden kunt u bij ons terecht.

 

Bijeenkomsten: 
Er zijn ruimtes beschikbaar voor werkgroepbijeenkomsten, vergaderingen of instructies. Het is niet voor niets dat zeezeilers, schippers, instructeurs maar ook anderen deze lokatie kiezen voor hun bijeenkomsten en uitvalsbasis naar de Waddenzee. Voor eigen reisvoorbereiding of individuele acties is er werkruimte en toegang tot de kaarten en boeken van De Zeezeilers. Vraag ons naar de mogelijkheden!

 

kaartje HarlingenDe opstaphaven Harlingen, het startpunt van uw reis:
Bij vertrek en aankomst wordt de reis aan een van de grote tafels opgestart en afgesloten. Hier heeft u alles bij de hand om uw reis voor te bereiden. Onze bibliotheek bevat alle almanakken, vaargidsen en cruising guides, naast zeekaarten en naslagwerken.

 

Let op; In geheel Harlingen is het betaald parkeren. U kunt parkeren bij parkeergarage de "stenenman"tel. 06-46687646

 

Cursus zoeken

Vind hieronder direct uw zeezeilcursus, training of een zeezeiltocht.

Selectie op datum

Van: Tot:

Direct op reisnummer zoeken

Reisnummer:

Nieuws

Gratis kaart voor Hiswa Rai Amsterdam

De komende week staan we ook op de Hiswa Rai Amsterdam van 8-12 maart.
We.. Lees meer »

instructeurs gezocht

Instructeur zeezeilen worden? Een nieuwe uitdaging voor Jachtschippers. Dat kan in eerste instantie voor het.. Lees meer »

Technische bootman/vrouw gezocht

Technisch bootsman/vrouw   Niet meer actueel. Wij zijn op zoek naar een bootsman/vrouw die de technische zorg op.. Lees meer »

hiswa te water 29 aug-3 sep

De Zeezeilers zijn aanwezig tijdens de Hiswa te water in Amsterdam. 29 augustus t/m  3 sep.. Lees meer »

De Zeezeilschool bestaat vandaag 35 jaar

PERSBERICHT, 2016 Harlingen – De zeezeilschool ‘Zeezeilers van... Lees meer »

Volg ons