Teambuilding

 


Actief zeilen met relaties:

In een voorbespreking bepalen wij de inhoud van de dag. Ervaar de sensatie aan boord van een echte zeezeiler. Breng de dag door met familie, vrienden, collega’s of zakenrelaties. Neem het roer, zet de zeilen, ontspan en geniet van de omgeving zoals de zee, wildlife en mooie eilanden. Meedoen met mag, maar hoeft niet en ervaring is niet nodig. U vaart met een ervaren en professionele bemanning die u begeleidt bij het zeilen.

 

Teambuilding of actief zeilen met een thema

In een voorbespreking bepalen wij de inhoud van de dag. In een dag komen alle natuurlijk rollen, sterke en zwakke punten van de aanwezigen naar voren.  Het schip is een mini-bedrijf waarin doelen stellen vanuit orientatie en overzicht, het plannen, organiseren van de teamleden en uitvoeren kunnen worden uitgemeten. Op het water kan niemand zich verschuilen, de taken worden zodanig verdeeld, dat er een helder beeld wordt gevormd van uw werknemers. De trainer zal vooraf een inschatting maken, in welke situatie hij de groep zal brengen. De oplossingen kunnen een op een herleid worden naar uw eigen bedrijf. De evaluatie is een laatste essentiële stap.

 

Er zijn meerdere mogelijk van zeilen:

 

We kunnen daarvoor meerdere schepen inzetten maar in het oog springen de Centurions 41 ft (8 pers.)V44 PERFORMANCE, 44 ft (12 pers.)

 

Mail ons uw wensen of gedachten die we kunnen afstemmen.

Cursus zoeken

Vind hieronder direct uw zeezeilcursus, training of een zeezeiltocht.

Selectie op datum

Van: Tot:

Direct op reisnummer zoeken

Reisnummer:

Nieuws

Gratis kaart voor Hiswa Rai Amsterdam

De komende week staan we ook op de Hiswa Rai Amsterdam van 8-12 maart.
We.. Lees meer »

instructeurs gezocht

Instructeur zeezeilen worden? Een nieuwe uitdaging voor Jachtschippers. Dat kan in eerste instantie voor het.. Lees meer »

Technische bootman/vrouw gezocht

Technisch bootsman/vrouw   Niet meer actueel. Wij zijn op zoek naar een bootsman/vrouw die de technische zorg op.. Lees meer »

hiswa te water 29 aug-3 sep

De Zeezeilers zijn aanwezig tijdens de Hiswa te water in Amsterdam. 29 augustus t/m  3 sep.. Lees meer »

De Zeezeilschool bestaat vandaag 35 jaar

PERSBERICHT, 2016 Harlingen – De zeezeilschool ‘Zeezeilers van... Lees meer »

Volg ons