Theoretische Kustnavigatie TKN

Maak zelf uw zeilplan

Er staan nog geen reizen in uw zeilplan

Theoretische Kustnavigatie TKN

Theoretische Kustnavigatie (TKN) is bedoelt voor iedereen die een ambitie heeft om langs Europese Kusten te gaan varen. Met een Certificaat Theoretische Kustnavigatie toont u aan bekwaam te kunnen navigeren op zee in binnen en buitenland.

De TKN cursus is een leuke cursus bedoelt voor zeilers of schippers die zelfstandig en veilig willen varen. Het is tevens de voorbereiding op het examen. De Zeezeilers bieden de stof in een weekendprogramma. De weekendcursus is geschikt voor mensen die al praktische ervaring hebben opgedaan met navigatie zoals een basis of gevorderdencursus bij De Zeezeilers of enige zelfstudie vooraf of het Vaarbewijs II hebben gedaan. Dat betekend dat we sommige hoofdstukken met een richtlijn verwijzen naar zelfstudie. We behandelen verschillende kaartplot vraagstukken die men over het algemeen zeer nuttig vindt voor eigen praktijk.

U kunt ook met ons afspreken de TKN cursus over meer weekenden uit te spreiden. U verdeelt dan de blokken 1 t/m 5, en u krijgt in dat geval tussendoor huiswerkopdrachten. Daarmee is de cursus meer bereikbaar voor uw agenda of uw leerstijl. Lees uitgebreid bij de cursus zelf. Met onze TKN cursus bent u uitstekend voorbereid op het examen.

Examen vraagt u zelf aan via het www.watersportverbond.nl. De TKN examens worden door het Watersportverbond tweemaal per jaar afgenomen. De locaties van het examen zullen eind januari bekend zijn. U kunt zich vanaf dan ook inschrijven voor het examen. De eerstvolgende zijn op: Zaterdag 24 november 2018, zaterdag 6 april 2019 en zaterdag 23 november 2019.

Reis: 9823 Theoretische kustnavigatie

Zat 02 Nov 09:30 - Zon 03 Nov 16:00
Harlingen
Lees meer...