Avontuurlijke zeiltocht, Balearen, Ibiza, Mallorca

« Terug naar het overzicht

Maak zelf uw zeilplan

Er staan nog geen reizen in uw zeilplan

 

Avontuurlijke zeiltocht rond Mallorca en of zeiltocht naar en van Ibiza en Formentera. We maken ongeveer 180 zeemijlen kunnen maken in 7 dagen. We maken deze tocht met onze 44 ft Westwind. Een sportief snel schip, goed onderhouden met veel ruimte ( 5 hutten). Meer informatie hieronder.

 

Vaargebied

Palma de hoofdstad is een mooie rijke stad met leuke winkels, en natuurlijk de typische Spaanse markthal met verschillende culinaire barretjes. Als we na een lange dag zeilen en navigeren en eenmaal in een mooie baai liggen kunnen we met de bijboot naar het strand. Bijvoorbeeld een restaurant waar speciaal voor jou de paella op het houtvuur wordt gemaakt. Of een verlaten strand voor een BBQ of een gezellige stad. Voor een verfrissende duik 's ochtends zijn snorkelsetjes aan boord.


Programma

Een avontuurlijke mix met het accent op actief zeilen, zeilinstructie, Zoals je van de Zeezeilers gewend bent.

U legt een flink aantal zeemijlen af wat ons onderscheid van een vakantiecharter.

 

De eerste dag oefenen we alle zeilhandelingen. Ook de specifieke taken, zoals navigatie, reisplanning nemen we dan door. We zullen daarna gemiddeld genomen zeker 4-6 uur per dag zeilen. Als team varen we in een wachtschema. Er is ruimte voor eigen inbreng of een taak aan boord.

 

Mbt tot vliegen

U heeft de keuze uit verschillende lowbudget vliegtuigmaatschappijen. Zelfs KLM en Transavia bieden voordelige tickets. U kunt natuurlijk makkelijk enkele dagen eerder of later de vlucht boeken en gebruik maken van een RB&B mogelijkheid en genieten van een fijne vakantie.

 

Als deze reis nog niet is geboekt is privé huren mogelijk.