Zeilen en droogvallen basis

Maak zelf uw zeilplan

Er staan nog geen reizen in uw zeilplan

Zeilen en droogvallen basis

Voor de eerste keer het Wad op. Zeilen en droogvallen voor mensen die niet eerder hebben drooggevallen of te weinig op het Wad hebben gezeild. Een scherp kajuitjacht kan echt droogvallen. Met een diepte van minimaal 70 cm wordt het Wad een stuk groter. Bekijk data en prijzen:

Alle bijzonderheden met betrekking tot het het zeilen in dit gebied en droogvallen zullen we belichten. Het nemen van ondiepten, wantijen, ritmes op het Wad, ankeren en het droogvallen zelf vraagt theoretische kennis en praktische vaardigheid. Het weer en het getij speelt natuurlijk een belangrijke rol. De theorie van horizontale en verticale getijde berekeningen moet wel van te voren worden bestudeerd. Omdat er best wel wat kennis wordt geleverd in korte tijd verwacht raden we zeilervaring aan. Maar overleg of dit misschien voor jullie is. Het programma overzicht staat daarom bij de Gevorderden. 

Voor het boeken van een cursus voegt u deze eerst toe aan uw zeilplan (uw winkelwagentje). Daarna kunt u de boeking afronden.

Er zijn geen reizen gevonden