Volledige opleiding tot Jachtschipper

U volgt in een arrangement meerdere reizen, cursussen en trainingen of een masterclass voor een gunstige prijs.

Voor als u vaker wilt zeezeilen?

Zeilen op een goed niveau en met enthousiaste zeezeilers en het werken aan het niveau hoeft hier niet altijd voorop te staan.

Inmiddels kozen al meer mensen een gunstige prijs en de mooiste reizen. Zie de voorbeelden hieronder. U stelt eventueel, samen met ons uw pakket samen. U doet net als elke opvarende mee in het wachtschema. We kijken eerst naar de technieken die nodig zijn en verkregen kunnen worden en vervolgens naar het toepassen daarvan in de zeer gevarieerde vaargebieden. Het behalen van niveau aftekening hoeft niet op de voorgrond te staan.

Of waarbij u gericht werkt aan een (semi) professioneel jachtschippers of instructeurs-niveau.

Geschikt voor instructeurs of als u professioneel wilt varen of wel of niet met gasten wilt varen.
U stelt samen met de opleider of mentor een pakket reizen samen. Bestaande uit een mix van opleiding en een opbouw van cursussen om de technieken eigen te maken, ervaringstochten of gerichte trainingen theorie en avontuur. Uw ervaring is het uitgangspunt voor waar u instroomt. Door met modules te werken kunt u eventueel de samenstelling bijstellen. Het varen kan over een langere termijn worden uitgesmeerd.

Prijzen

We stellen een offerte op waarbij we een pakket samenstellen uit het reisaanbod en het kortingpercentage met betaalvoorwaarden. U heeft goede secudaire voorwaarden omdat we gaande weg finetunen en nog belangrijker, iemand die u op het nautische vlak begeleidt.

U kunt een afspraak maken en met een opleider een traject samenstellen .

Afstemming kan met CWO en RYA certificaten